Murerfirmaet  J. Eriksen

J. Eriksen ApS
Hylkedalvej 102
DK-6000 Kolding
TEL. 75 53 70 60
Bil   20 25 55 60
CVR. 56661417
 

 

Tilbyninger

 
 

TTotal entreprise

Renovering 

Specialopgaver 

Tilbygning

Boligudlejning

 Erhvervsudlejning

 

     

 

   

 

Tilbygninger.

Der kan være mange gode grunde til bygge til. Måske står du og mangler et par ekstra værelser eller ønsker dig en større stue. For mange husejere giver det ofte sig selv, hvor tilbygningen skal være. Den kan måske kun placeres i forlængelse af huset eller som en vinkel ud i haven.

Nogle gange er det nemt at sætte ord på, hvad det er, tilbygningen skal bruges til. I andre tilfælde er det straks meget sværere at pege på, hvad det er, huset mangler. Måske virker huset bare for lille.

Benyt lejligheden til at skabe det, du savner. Måske kan du få flere af dine ønsker opfyldt med tilbygningen, i andre tilfælde er det en fordel at begrænse sig.

Placeringen af tilbygningen kan ofte give dig et praj om, hvilke rum du skal vælge at indrette i tilbygningen. Måske er det bedre at have et stort opholdsrum der, hvor tilbygningen kan ligge, i stedet for de to værelser, du egentlig stod og manglede. I sådanne tilfælde ender mange tilbygningsprojekter ofte med at blive både en tilbygning og en ombygning.

 

Tilbygninger i den rette arkitektur giver huset mere karakter. Såvel brugsværdien som salgsværdien stiger ved tilbyg og ombygning.

Udførsel af tilbygninger til aftalt tid. Alle typer tilbygninger tilbydes. J. Eriksen har stor erfaring med opførsel af tilbygninger.

Kontakt J. Eriksen på tlf. 20 25 55 60 og lad os hjælpe med at lave dine tilbygninger.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Om J. Eriksen

Hjem