Murerfirmaet  J. Eriksen

J. Eriksen ApS
Hylkedalvej 102
DK-6000 Kolding
TEL. 75 53 70 60
Bil   20 25 55 60
CVR. 56661417
 

 

Specialopgaver

 
 

TTotal entreprise

Renovering 

Specialopgaver 

Tilbygning

Boligudlejning

 Erhvervsudlejning

 

     

 

Special-Byggeri
Det personlige præg og selvbestemmelse er vigtigt for mange, så er du en af dem, der har dine egne idéer, så hjælper vi gerne med at føre dem ud i livet. Ring eller skriv til os, så aftaler vi et møde, hvor vi kan snakke nærmere om netop jeres byggeri.

Vi kan endvidere hjælpe med projekteringen som en selvstændig del.

 

Rette Gavle.
Vælger du at få bygget et hus med rette gavle giver det mulighed for at få flere flotte rum med loft til kip og ovenlys.
Huset kan endvidere bygges med eller uden udhæng. Ved udhæng opnår man mere skygge fra sommersolen og samtidigt beskytter det murværket mod regnvand, mens en tagkonstruktion uden udhæng giver mindre vedligehold. Gesimser giver her en pæn afslutning op imod taget.


 


Ensidigt tag.

Er du til hemse er et hus med ensidigt tag måske noget for dig. Det giver spændende værelser med god udnyttelse af pladsen. Samtidig opnår du stor loftshøjde og mulighed for ovenlys. Alt sammen i et plan.
På grund af taghældningen bygges huse med ensidigt taghældning typisk med tagpap.


 


Afvalmede gavle.

Der er som regel et betydeligt udhæng på huse med afvalmede gavle og det giver skygge for sommersolen og beskytter murværket mod regnvand.


 


Fladt tag.

Fladt tag er en god løsning ved huse i flere plan. Her udnyttes arealet fuldt ud på begge plan. Du har stor fleksibilitet da tagkonstruktionen kan ligge i forskellige niveauer. Samtidig giver det større frihed i planløsningen, hvor der virkelig kan tænkes kreativt og blandt andet derfor er denne løsning populær hos mange af vores kunder.Det er endvidere muligt at opnå stor grad af vedligeholdelsesfrihed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Om J. Eriksen

Hjem