Murerfirmaet  J. Eriksen

J. Eriksen ApS
Hylkedalvej 102
DK-6000 Kolding
TEL. 75 53 70 60
Bil   20 25 55 60
CVR. 56661417
 

 

Renoverings opgaver

 
 

TTotal entreprise

Renovering 

Specialopgaver 

Tilbygning

Boligudlejning

 Erhvervsudlejning

 

     

 

Renovering af facer og tag

 


Murerfirmaet J. Eriksen udfører alle typer renoveringer, store som små, på din bolig. Vi kan tilbyde tagrenovering
og facaderenovering til både for private kunder og for større boligforeninger, hoteller m.m..


Facaderenovering
Facaden er det første indtryk af din bolig. Vi tilbyder blandt andet indgående facaderenovering, så den igen fremstår pæn og indbydende. Vi har blandt andet udført facaderenoveringer af ældre villaer og etageejendomme, og vi laver også gerne et tilbud på din facaderenovering.
Med bred erfaring inden for facaderenovering kan vores tømrere og murere efter nøje gennemgang rådgive dig, om der er behov for facaderenovering.


Tagrenovering
Der kan være mange penge at spare på energiregningen med tagrenovering. Taget er det vigtigst værn mod

klimaet, og selv mindre utætheder kan hurtigt komme til at koste mange penge, hvis de ikke opdages i tide. Derfor anbefaler vi tagrenovering, hvis du er det mindste i tvivl. Du er også velkommen til at kontakte os og få råd og vejledning om tagrenovering.

Vi har den nødvendige faglige ekspertise og erfaring, der skal til for at give dig den bedste vejledning i forhold til dit tag og tagrenovering, og vi kan give en vurdering af, om der er brug for tagrenovering, eller om der er brug for en total udskiftning.


Uforpligtende tilbud

Uanset om det er facaderenovering eller tagrenovering, du har brug for professionel hjælp til, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 25 55 60 for at indhente et uforpligtende tilbud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Om J. Eriksen

Hjem