Murerfirmaet  J. Eriksen

J. Eriksen ApS
Hylkedalvej 102
DK-6000 Kolding
TEL. 75 53 70 60
Bil   20 25 55 60
CVR. 56661417
 

 

 

 
 

TTotal entreprise

Renovering 

Specialopgaver 

Tilbygning

Boligudlejning

 Erhvervsudlejning

 

   

 

 

 


J. Eriksen ApS

J. Eriksen ApS er klar til enhver opgave inden for vores fag som murer. Med over 30 års erfaring er vi et velrenommeret firma, der har lavet mange både store og små opgaver, blandt andet for private og boligforeninger samt en totalrenovering af flere bygninger i Kolding og omegn. Vi står også klar med rådgivning ved store og små opgaver samt ejendomsvedligeholdelse og forsikringssager.
 

Altid klar med et godt tilbud
Hvis du vil vide mere eller indhente et uforpligtende tilbud på din bygningsopgave, er du altid velkommen til at kontakte os på 20 25 55 60 eller på
johannes@j-eriksen.dk


Vi glæder os til at høre fra dig.


Kontakt os for uforpligtende tilbud.
Murerfirmaet J. Eriksen ApS er altid klar med råd og vejledning til renovering af badeværelse eller fundament, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på din byggeopgave. Ring til os på telefon
 20 25 55 60 og hør nærmere om murerarbejde.


  Murer til Renovering af badeværelse & fundament.

  Murerfirmaet J. Eriksen ApS udfører alle former for mureropgaver, som f.eks. støbning af fundament i Kolding og omegn. Vi har over 30 års erfaring inden for murerfaget, og vores murere har derfor et solidt kendskab til enhver type murerarbejde.

  Faste samarbejdspartnere.
  Vores solide erfaring som murer giver os et godt overblik over den samlede byggeproces og støbning af fundament, og vi påtager os derfor gerne totalentreprisen på dit byggeprojekt. Sammen med vores faste samarbejdspartnere inden for blandt andet el, VVS og malerarbejde sikrer vi dig det smidigste forløb, når der skal bygges om, til nyt eller andet murerarbejde.

  Undgå fugt i murværket.
  Opstigende fugt i murværket er en stor risikofaktor, især ved ældre huse. Vores murere kan udføre injektion mod opstigende fugt i soklen og dermed sikre fundamentet på dit hus.

  Opsætning af badeværelser m.m.
  Murerfirmaet J. Eriksen ApS udfører blandt meget andet opmuring af vægge, restaurering af murværk. støbning af fundament og opsætning af badeværelser.
  Vores murere har især erfaring med opsætning og renovering af badeværelser samt fundament, blandt andet i større boligforeninger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Hjem

Om J. Eriksen